Lid van Premium Flowers


Wat is Premium Flowers?

Premium Flowers is een samenwerking tussen vooraanstaande Nederlandse sierteeltkwekers van diverse soorten snijbloemen. Het leveren van uitzonderlijke kwaliteit maakt de individuele deelnemer de beste in zijn soort. Premium-Flowers-growers

Promotie:
Premium Flowers bundelt de krachten van alle individuele deelnemers op het gebied van promotie, marketing en communicatie.

Samenwerking:
Tegenwoordig wordt een groot deel van de snijbloemen digitaal verhandeld, wat voor- en nadelen met zich meebrengt. Hierdoor worden betrouwbaarheid van kwaliteit en de leveringszekerheid nog belangrijker! Premium Flowers werkt met verschillende exportbedrijven samen om haar producten zo mooi en vers mogelijk met de benodigde informatie de afzetketen door te krijgen. Samen met de ketenpartners wil Premium Flowers onderzoeken hoe het rendement van de gehele keten verbeterd kan worden. Bijvoorbeeld op het gebied van: kwaliteit, transport, verpakking, productinnovatie en informatievoorziening.

Doel:
De consument zo optimaal mogelijk laten genieten van onze met zorg en passie gekweekte bloemen en op die manier het rendement van alle ketenpartners te verbeteren.

Waar zijn de producten te koop?
Al onze producten worden verkocht via onze Nederlandse partners en uw huidige leverancier(s). De producten zijn niet rechtstreeks bij de leden van Premium Flowers te koop. Mocht ons product niet bij uw Nederlandse leverancier worden aangeboden, neemt u dan contact met ons op! Samen zoeken we naar een oplossing.

Kwekerij 'De Landscheiding'

© 2014 – 2019 Kwekerij 'De Landscheiding' VOF       Realisatie lizzil creative